List- og tetningsbørster

I tillegg til den kjente produktrekken fra NORDHS-KOTI er det nå mulig å kontakte oss angående list- og tetningsbørster. For mer informasjon eller for å avtale et besøk fra vår tekniske rådgiver, vennligst kontakt vår salgsavdeling.

standard brush strips with holder

Standard børstelister med holder
Vårt standard utvalg av børstelister består av en aluminium H-, F- eller Y-profil (noen ganger plast) og en høykvalitets polypropylenbørste med UV-beskyttende behandling. Disse standard børstelistene er tilgjengelige i lengder på 1 m og 3 m, for å bli kuttet til ønsket størrelse.

Børstelist program
Fleksibel, tilpasningsdyktig og holdbar, børstelisten gir innovative løsninger for tusenvis av bruksområder fra landbruk til romfart. I praksis støter vi ofte på lignende problemer. Det er derfor vi tilbyr et utvalgt program av børstelister som passer din søknad.

brush strip

Aluminium holdere
H-, F- og Y-holdere som passer til lister i størrelser 2,5 – 3,5 – 5 – 8 og 10. Børstelister og holdere kan kjøpes separat. Standardlengder: 1 m og 3 m. Spesiallengder og holdere er tilgjengelige på forespørsel.

Fleksible børstelister
En børsteliste med en fleksibel karakter som er tilgjengelig i 2 kanaldimensjoner (3,5×3,5 og 5×5 mm). Satt inn i en U-formet plastkanal (PP), tilpasser denne fleksible børstelisten seg til enhver mulig form og passer perfekt i våre profiler H, F, Y nr. 3 og nr. 5.

Quickseal
En fleksibel børsteliste som enkelt tilpasser seg ulike former. Tilgjengelig med ulike typer profiler, noe som øker allsidigheten. Den har nytteverdi over et bredt spekter av bruksområder, som tetting, veiledning, tørking og pressing. Listen kan klippes til ønsket lengde uten noe materiellavfall.